Wie schrijft hier?

Mia Meijer

Mijn motto is eenvoudig maar waar: Als u houdt van wat u ziet, ga maken het zelf. Ik eis eigendom van geen beelden, of om het even wat van mijn, maar ik denk enkel het grappig is dat ik de eerste vrouw om ben dit te doen.

Ik ben een creatieve ondernemer en een ontwerper en ik heb juwelen in mijn vrije tijd voor een meer dan decennium nu gemaakt. De manier ik het zie, is er een ton dingen in onze wereld dievan ik enkel houd en ik houd van wat ik maak. Ik weet dat er daar heel wat mensen zijn wie een weinig sceptisch over wat u met wat creativiteit kunt doen en de creativiteit een manier is om goed voor iemand anders te doen zijn, zodat enkel het uit de manier krijgen en deze blog beginnen. Ik houd van kunst en ik houd van listig en ik houd van makend dingen. De laatste jaren heb ik heel wat mijn vrije tijd het creëren en het onderwijzen klassen aan hand-stempelende juwelen en het maken van ontwerpen op mijn hand besteed.

Mijn Ebook, die het Bergkristalsprookje – Mijn Verhaal van Bergkristallen wordt genoemd, is nu beschikbaar in de Amazon Kindleopslag voor £7.99. Als u van deze post hebt genoten kunt u ook mijn boek over het Bergkristallensprookje – Bergkristalsprookjes Kinderen willen controleren.

In deze post zal ik u aan beroemdste het bergkristalvormen van enkele wereld introduceren. Ik hoop u geniet van. Het Bergkristallensprookje door Mia Meijer In 1876 was een jonge vrouw genoemd Mary Rose Woodbury geboren in Londen. Zij hield van te dansen en zou regelmatig weekends met haar moeder en zusters in het dorp van Hampton in Surrey doorbrengen. Nadat haar vader zij en haar moeder verplaatst naar Hampton Park stierf waar zij met een familievriend, M. en Mevr. Wootton leefden. Mary was altijd geïnteresseerd in het Bergkristalsprookje en toen een jong meisje, zij alle bergkristallen had verzameld zij kon vinden. Voor haar 16de verjaardag, zette haar moeder hen in een zak dat zij haar had gegeven om haar te tonen.

In sociale media, kunt u me onder hashtag vinden #rhinestones, of u kunt me op instagram volgen.

Ik wilde deze Bergkristalparels met u delen, maar eerlijk te zijn, ben ik zeker wat om aan hen helemaal niet te denken. Zo hier is een paar gedachten. Ik denk zij werkelijk mooi kijken, en ik houd van te denken dat deze parels door enkele aardigste en vriendelijkste mensen in de wereld worden gemaakt, maar dat niet het geval schijnt te zijn. Ik heb nooit iedereen bergkristalparels zien dragen alvorens, en ik nooit iedereen vertel me welke bergkristallen zijn of hoe te om hen te gebruiken heb gehad. Ik heb slechts mensen hen met negatieve en verwarrende dingen als zien beschrijven: „U ruïneert mijn halsband! ,“ of „u kijk als u proberen om uw gezicht af te snijden!“ Ik heb de bergkristallen van het mensengebruik op ongepaste manieren gezien, als „het snijden van hen als spijkervernis te gebruiken.“ Het is niet alleen mensen die bergkristallen als manierverklaring gebruiken, maar ook mensen die proberen om de perfecte pasvorm te krijgen.