Waar kan ik steentjes krijgen?

Mia Meijer

Er zijn nergens anders om bergkristallen te krijgen. En ik zeg altijd dat dit het beste antwoord is omdat ik het, en niet alleen voor bergkristallen bedoel. Maar wat werkelijk verbazend is is dat ik ook bergkristallen van mijn eigen inzamelingen verkoop. Gleichwohl wird Werkt Tandpasta Tegen Puistjes einen Testlauf sein. En ik zal de bergkristallen delen die ik verkoop. Dit is tweede in een driedelige blogreeks over mijn bergkristal het verzamelen en hoe het tijdens het afgelopen jaar is veranderd. Deze blogreeks zal heel wat verschillende dingen behandelen die u over dit onderwerp, om te beginnen met de grondbeginselen kunt leren. Eerst, wil ik het duidelijk dat maken dit NIET over is hoe te om de bergkristallen te krijgen die u zoekt. Als u niet hen wilt kopen, me maak niet ongerust. Ik zal niet u precies vertellen hoe te om uw handen op hen te krijgen, maar wat ik ga delen is het proces ik ging door toen ik probeerde om het juiste bergkristal voor me te vinden. Het proces is een weinig verschillend voor elke persoon die bergkristallen zoekt en sommige mensen verschillende zorgen over het hebben, maar wat ik wil proberen om te doen ben gemakkelijk maak het voor u. Word begonnen met de eerste sectie van deze blogreeks hoe te om Bergkristallen te krijgen: Het proces om het juiste bergkristal te vinden Ik heb een zeer duidelijk idee van hoe ik mijn eerste bergkristal vond – en het was dit. Ik zocht bergkristallen bij een juwelenopslag in Amsterdam en ik vond dit, en ik dacht het mooi was. Het was zo mooi, vertelde ik me dat ik het wilde hebben! Maar aangezien ik rond keek, werd ik met afschuw vervuld. De bergkristallen waren alle verschillende kleuren, maar zij waren al wit. En de bergkristallen die ik plukte waren niet om het even welke degenen die ik zocht. Zo, keerde ik naar de opslag terug en ik zag deze mooiere en unieke bergkristallen, en ik vroeg de opslageigenaar om bergkristallen met een paar verschillende ontwerpen, omdat zij geen bergkristaldeskundige was. Zij vertelde me om opnieuw terug te gaan en te kijken. Zo, vond ik, en opnieuw ik precies dezelfde kleurenbergkristallen. Zij vroeg me wat I die over dit vertelde wordt gedacht, en ik haar dat ik niet dacht de bergkristallen dat ik kocht de juiste kleur waren. Betrachten Sieden bergkristal Vergleich. Dan vertelde zij me dat zij een andere één zou proberen, en dat zij ook een andere kleur zou proberen. Ik was als: Dat is wat I-liefde over deze bergkristallen! Ik wist dat zij sommige kleurenverschillen zouden hebben, maar ik wist niet dat zij in elke enige bergkristalkleur verschillend zouden zijn. Namelijk tot wij aan de volgende opslag kregen en ik kreeg mijn eerste „blauw“ bergkristal. Het was enkel als een ander blauw bergkristal. Het had geen blauw daarin. Ik besloot dat ik wilde zien of ik rode kon krijgen, en zodat vroeg ik om die purper verondersteld om „was te zijn“ of „blauw“. Ik stond te vragen op het punt waarom, toen ik de doos van blauwe bergkristallen bekeek die voor me zat. Toen eerste op ik bekeek het kwam en het het blauwe van letters voorzien van „R“ op het had. Ik begon toen andere degenen te bekijken en ik zag hen allen met purpere brieven, zodat moest ik waarom opnieuw vragen. Op dit punt was ik werkelijk verward. Waarom willen wij purpere bergkristallen en niet blauwe degenen kopen? Maar anderzijds zag ik dat de rode bergkristallen ook in kleur purper waren.